Уменьшенное изображение

Отзывы о Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano)

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

116 review(s)

Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano) Rating: 4.87 out of 5 based on 116 reviews.
    • Bom para estudar !!!!Obrigado pela postagem!

    • Ismar Russano · 24 грудень 2020
    • j'adore ce morceau,hate de le commencer

    • valérie · 24 травень 2020
    • Exelente, que bueno que halla una verción gratuita y aparte de eso que sea un buen arreglo , exelente.

    • Juan · 13 березень 2020
    • Exelente, que bueno que halla una verción gratuita y aparte de eso que sea un buen arreglo , exelente.

    • Juan · 13 березень 2020
    • Mycket bra!

    • Esko Alberg · 8 березень 2020
    • Nenhuma. Muito grato por compartilhar a música de Bach

    • Paulo Fonseca Silva · 2 березень 2020
    • Я є самоучкою і студія грати на органі в мого приходу і це дуже хороший шматок здається підходить для моїх наявних потужностей. Дякую

    • vincenzo · 22 лютий 2019
    • Я є самоучкою і студія грати на органі в мого приходу і це дуже хороший шматок здається підходить для моїх наявних потужностей. Дякую

    • vincenzo · 22 лютий 2019
    • Це є викладачем фортепіано. Це просто, так що просто грати від початківця ноти.

    • hitomi · 8 червень 2018
    • Ця робота є просто; феноменальні якості, красиві; Я хотів би мати його повного для здійснення на гітарі, як зробив професійних професійного; Аманда Каорі Мурадзі.
      Якщо я гідна цей рахунок, надіслати електронною поштою; OK vieferreira@fas.curitiba.pr.gov.br обійми для всіх.

    • Viemar Ferreira pinto · 16 серпень 2017
    • Я люблю, одна з частин більшість ви піднесене що я тут почула

    • Maria Eugenia Sanchez · 2 травень 2017
    • Я люблю цей шматок, так багато. Я навчилася цей дивовижний шматок в 1 місяць з цього легкої розташування. Спасибі, дуже багато Cantorion і Ян Кантора!

    • Woon · 19 квітень 2016
    • Я люблю слухати цю музику, тому що ви можете принести в сокровенні душу і зазвичай не як належне.......

    • Pellegrino Festa · 3 вересень 2015
    • Робота великого композитора класичної музики, добре організовані і легко зрозуміти. Великий домовленості!

    • Rinaldo Raposo · 9 січень 2015
    • Я люблю домовленості пан Кантора!
      Спасибо за цей прекрасний подарунок.
      Сердечно і з повагою.
      Roger

    • Roger · 28 грудень 2014
    • дуже красивий і позачасовий музики. Я грав на флейті і як і раніше грати, і кожен раз в той час я буде шукати його грати. відмінним складом Баха, а також інші, які він має.

    • fernando ralha · 23 липень 2014
    • корисні та важливі для мене, що я буду поглиблювати робіт класичної авторів

    • nicola · 2 жовтень 2013
    • Я любив любив цю сторінку, я рада, що існує і віддати це радість, щоб моє серце.. подякувати вам дуже багато так тримати.. я збираюся мої друзі...

    • Maristela tortola · 23 вересень 2013
    • Красивий, як більш я можу сказати про такі шедевр, який знаходиться поблизу душі, коли це станеться

    • Andrés Domynas · 29 квітень 2013
    • Чудові роботи відмінну музику грати на скрипці протягом шести років відмінні оцінки.

    • Michael Henrique Ferreira · 19 жовтень 2012
    • Я любов, любов, любов ця пісня! Якщо тільки він був більш відомий ще в 1980 році, коли я вийшла заміж! Замість цього, я повинен був старий "Тут йде наречена", мало, що немає нічого поганого в цю пісню; дуже традиційних. Я вже запропонував це до 2 дочок використовувати при &, якщо вони вийти заміж!

    • Carla A. · 20 вересень 2012
    • найкраще працює в історії, і нарешті, у мене є лист музична!!!

    • ricardo franco · 7 вересень 2012
    • Це є одним з найкрасивіших робіт у світі. Любителів класичної музики оцінити сайт!

    • Eliney Trindade · 2 вересень 2012
    • Дякую вам так багато.. музика, ви не повинні продавати...-спадщина всіх!

    • Giovanna · 23 травень 2012
    • Красивий! Великий Бах! Завдяки завантажити безкоштовно ноти партитури!

    • Davide · 7 лютий 2012
    • Я люблю цей шматок :))) я вперше почув від тайваньський драми осінь концерт, я хочу, щоб навчитися грати повітря g рядок

    • Michelle · 5 вересень 2011
    • hjfc

    • fgfj · 7 серпень 2011
    • Дякую!!! aunq тільки вже рік на фортепіано і залишити його давно.. це добре, щоб бути в змозі відновити з чимось простим і пам'ятати про багато речей. дуже хороша сторінка

    • fernanda gisel guardo · 21 січень 2011
    • Завдяки тому, що не у всіх є можливість купити книги музики.

    • Augusto Limonardi · 27 листопад 2010
    • Дякуємо за обмін, я граю на фортепіано і я вчитися грати віолончелі зараз... Я завжди хотів грати це відмінний шматок, і я сподіваюся, що я буде досягти цієї мети, з вашою допомогою.

    • Siddharta · 22 червень 2010