Уменьшенное изображение

Отзывы о Fantaisie-Impromptu Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

86 review(s)

Fantaisie-Impromptu Фортепіано Rating: 4.77 out of 5 based on 86 reviews.
    • гарний шматок, я в захваті! Це дійсно цікаво можна віддати п'єсу до нього :)

    • Steffi · 31 січень 2016
    • Немає ніяких нарікань. Це чудові роботи, що ми повинні були б знати глибше. Що стосується всіх класична музика, зараз настільки нехтували.

    • Hugo Anibal Sorbo · 16 січень 2016
    • Мені дуже подобається ця пісня, і я сподіваюся, щоб грати, як тільки я його спростити небагато!

    • Deddle · 28 липень 2015
    • Імпульсивність, спокій, пристрасть, омиває та, що містяться, все в той же час. Один з самих незвичайних предметів весь час.

    • Armando Hermoza · 25 червень 2014
    • Це велику роботу, що з дитинства я домінує і рухається, що робить великий сентиментальні емоції всередині мене і я не можу зрозуміти, що причина, що мої сльози вони проростати відчайдушно і в той же час, також це дає мені щастя і сили для продовження і пропустити кроки що щоденних хрестом для життя, я щаслива людина і більше, навіть якщо термін цей віртуозної роботою

    • emilio echevarria · 28 листопад 2013
    • Просто просто блискучий. Так красиво. Я люблю шматок; Я дійсно сподіваюся, що я незабаром може грати. Можливо, не зовсім так швидко, як Валентина Igoshina. тобто ;) стрімко чорт. Але якщо ви починаєте на початку практики, він створює звичайно!

    • Musikfreak · 29 червень 2013
    • дуже цікавих Мелодія цього шматка спочатку приведе вас до загальної відчаю і потім крило більш досконалий світ. не є, тому що обидва відносяться світло місяць

    • andres simple man · 26 червень 2013
    • Канада навіть не визнають нот!
      2 зірки (цей шматок у мене)

    • Selena · 3 березень 2013
    • Шопен: серед більш великі в історії музики. Техніка, почуття і віртуозності. Все в одному робіт, або краще, як і всі справи Шопена

    • Osvaldo Gaiera · 28 січень 2013
    • Красивий!! Я зустрічав людини, яка дуже добре грати! Є фантастичним..., я не знаю, якщо я можу грати в мій час у моєму житті! D П. с.: Коментар: для мене Шопена було з розуму! ;) ahah

    • giuly-mdna · 9 січень 2013
    • Відмінна! Я любив його. Завдяки знизити оригінальний саундтрек, будемо намагатися, щоб дізнатися його, досить складно. Бездоганна тлумачення Yundi Лі

    • mariamartacruz · 13 липень 2012
    • я можу сказати тільки: прекрасний! це найкраща пісня ніколи!

    • catherine bow · 10 вересень 2011
    • мій друг, він грав минулого тижня, і вже я почав він мене до вивчення (6teto + Напівфабрикати неможливо junatrlooooooo)

    • Isshe Dienn Fesns · 6 липень 2011
    • музика занадто гарні, що Шопена є найкращим з усіх maravilhosíssima час цю пісню майже неможливо, щоб торкнутися

    • heber jamim xavier sousa bandeira · 30 березень 2011
    • Це не було відомо, але є фантастичним, рухається, що генії Шопен і людей слухали леді GARGARA.

    • J.p. · 26 березень 2011
    • У мене 13 років більше, я люблю цю пісню, що я можу грати частина його більше не знаю її весь так q я завантажили цю партитури

    • Willian Campos Silva · 6 лютий 2011
    • Чудово, один з найкрасивіших пісень, які я коли-небудь чув...Я вибрав, щоб грати на моєму виключення класичне фортепіано

    • Mikaelly · 26 січень 2011
    • Я любив цю пісню, вона не можна бути вражені, готель chopin розташований найбільший король музика всіх часів але пісня більш неможливо, як і раніше la Кампанелла, Ліста, що ще більше не можна чіпати, я дійсно хотів би бути в змозі є аккаунт на cantorion, але я не отримати допомагає мені так я бачу, більше з цих muisicasЯ граю клавіатур!!!.

    • Maathews amorim gallo filgueira · 3 грудень 2010
    • Amazing!

    • Greb · 10 жовтень 2009