Уменьшенное изображение

Отзывы о Концерт для скрипки з оркестром (Violin Concerto) Complete

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

92 review(s)

Концерт для скрипки з оркестром (Violin Concerto) Complete Rating: 4.74 out of 5 based on 92 reviews.
    • Дуже корисні сторінки. Цей концерт мій улюблений серед всіх.
      Велике вам спасибі хлопці.

    • Van Gurrsolf · 19 жовтень 2015
    • дуже хороша сторінка є абсолютно вражаючим, я любив його :)

    • Cesar augusto Betancourt gutierrez · 5 липень 2015
    • Це красиво і розслаблюючим, я сподіваюся, що вчити моєї внучки інтерпретувати його

    • Hector Ramirez Lopez · 13 квітень 2015
    • Відмінна видання; Б шкода, що він показав кількість першій мірою кожного персоналу.

    • Amir Donenfeld · 12 квітень 2015
    • Вітаю вас, отримати більш повну інформацію про кожен трек і інтерпретувати.

    • Jhonnatan Ibarra · 7 червень 2014
    • Слухати музику! Це кращі терапії, коли мораль не працює. Фортепіанний концерт Сі мажор є чудова!!! Змушує думати! Медитувати! Це відчуття раю, який землі і вітає нас за ці тридцять хвилин, миру і спокою!
      Коли я граю мій скрипки, часто імітують мелодії Tschaikovsky, Паганіні, Моцарта.... дати життя і запропонувати багато музичних тем. Дати кия і є феноменальним!.
      Я не знаю, що інші слова, щоб виразити себе, але це здорово! Здається, що Бог говорить через цю музику!Слухати музику! Це кращі терапії, коли мораль не працює. Фортепіанний концерт Сі мажор є чудова!!! Змушує думати! Медитувати! Це відчуття раю, який землі і вітає нас за ці тридцять хвилин, миру і спокою!
      Коли я граю мій скрипки, часто імітують мелодії Tschaikovsky, Паганіні, Моцарта.... дати життя і запропонувати багато музичних тем. Дати кия і є феноменальним!.
      Я не знаю, що інші слова, щоб виразити себе, але це здорово! Здається, що Бог говорить через цю музику!

    • Astrid Chiara Paganini · 6 червень 2014
    • Відмінна поширення музики великих майстрів. Дякую вам від усього серця, за цю роботу, вони забезпечують нас і дати нам доступ до оцінки. Нехай Бог благословить вас за цю благородну дію. Дякую

    • Abelito De La Cuba · 31 травень 2013
    • Я любов є пісня, навіть якщо це дуже складна грав отримала на рік, щоб дізнатися! Потім ви не збентежений!
      Браво для всіх, що зберігає зіграло і має що намагаються дізнатися його і робити не збентежений

    • ilona · 21 грудень 2012
    • tchaikovcky без сумніву один з найкрасивіших творів коли-небудь створених рукою людини

    • Diego Gomes da Silva Andrade · 20 грудень 2012
    • набагато більш повною, якби вони були два бали. Існує один або два листи в білому для скрипки.

    • joso · 12 листопад 2012
    • Це одна з кількох показує, що проходять через мозку і серця з піднесеним солодкість!

    • Gianfranco · 4 червень 2012
    • Це чудово, цей концерт, я вас полюбив з перший раз я почув. Я повинен сказати, що Чайковського великого композитора, і всі його роботи також є прекрасним.

    • felipe carvalho · 4 червень 2012
    • Цей концерт така красива, я навіть не можу знайти слів...
      Коли я слухаю його я маю сльози на моїх очах, я хотів би один день бути в змозі грати, як добре.

    • Manon · 14 квітень 2012
    • Великий є aravilhosa симфонія підвищує тонус ритм акорди це все, що я можу сказати, дуже добре

    • Elgéniol bent del costis · 23 січень 2012
    • Я вивчати фортепіано, але я віддав би все, щоб навчитися грати на скрипці, тільки для того, щоб грати в цьому чарівному і "Вищої гармонії" прекрасна, смачні у вуха!

    • franciane santos · 14 січень 2012
    • Для мене цей концерт для скрипки, оркестр, як наркотик. Я закохана в 15 років і продовжують бути 52 років по тому. Я не знаю навіть скільки 33 кола і старий касетні Cd я споживається в щоденний ритуал прослуховування

    • vanna ravara · 10 січень 2012
    • Я 10 років і грати на скрипці, я можу грати цю пісню на носки, але я любив милі і красиві просто чудово!

    • mariana ester marques barbosa · 29 грудень 2011
    • 1332 ancellea

    • otya · 13 листопад 2011
    • Я грати на скрипці, і я думаю, що це кращий результат, який я коли-небудь зворушений

    • Alessandro martins da silva nascimento · 8 листопад 2011
    • дуже добре цієї роботи я грав скрипка, і я сподіваюся отримати грати цей шедевр

    • fabiana mielnichuk · 28 жовтень 2011
    • просто.. піднесене.. Вибачте за вульгарністю: Чайковського Скрипковий концерт, але моя щоденна наркотиків... Прослуховування принаймні 3 - 4 рази на день і кожен раз, як перший :-)

    • Michele Lombardo · 26 серпень 2011
    • дуже heromoso мені грати на скрипці, і я сподіваюся, що цей день atoque альгин, які працюють так красиво

    • dhbdbgs · 17 серпень 2011
    • 4 Пісні лише в 大コ к ンチェルト я думаю, будь ласка, Слухайте.

    • アップル · 13 серпень 2011
    • Це робота, яка досліджує різноманітні форми, що canon може запропонувати. Прекрасна робота. Дякую

    • Juan Carlos Cordero · 20 червень 2011
    • Додати деякі інші 5 Star недостатньо для цього великий концерт

    • vincenzo campanelli · 27 травень 2011