Уменьшенное изображение

Отзывы о Cantique de Noël Voice, Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

61 review(s)

Cantique de Noël Voice, Фортепіано Rating: 4.68 out of 5 based on 62 reviews.
    • Ви можете знайти повну версію текстових і оцінка і mp3 для одного записів
      про http://tavernolaincanto.it/oh-holy-night-adam/

    • tavernolaincanto · 28 січень 2017
    • хороший винятком того, що мені не вистачає більше тексту

    • mauricio leal · 9 вересень 2015
    • Я рекомендую, слухаючи Роберто Аланья майстерному виконанні. Знайти франкомовний варіант з перекладом і контраст настроїв. Існує величезна різниця, але музика надихнула, по-справжньому від ангелів.

    • Colleen Anderson · 17 грудень 2013
    • Версія співається по-французьки, найбільш виразними, мені подобається Дякуємо вам за вклад. З Різдвом.

    • Fermin Tolentino Lopez · 28 листопад 2013
    • Яке благословення щоб знайти цей ноти! Я шукав для його, тому що в хор Церкви, ми вважаємо співаю для наступного Різдва. Спасибі за такий хороший матеріал!

    • Patricia · 3 вересень 2013
    • Це Керол, які мені подобаються і що більшість на легкість спів.

    • antonio marco · 23 грудень 2012
    • Чудово, щоб знайти глибокі версію тут! Боялася, маючи для транспонування мі бемоль мажор версію... Правильно обробляти позначень, текст чистою, розподіл - все добре...

    • Tia · 14 грудень 2012
    • Як запитаєте ви бажанням?
      Як ви реагуєте негативно?
      Як ви подякувати людини, який поставив питання?
      Я не вважаю словами: я винаходити і відправити Cantorion.

    • Ardito TOSON · 21 лютий 2012
    • Чудовий сайт, пропонуючи простий функціональності та пропонує до запису музики. Надзвичайні. Дякую.

    • Dr. Stephen F. R. Piotrowski · 1 січень 2012
    • "O свята ніч" (Cantique de Ноель) є одним з цих колядок, який заслуговує того, щоб заспівана (з контртенор голосом) Латиська-Російська співачки Vitas для наступного Різдва CD!

    • Tatianna Raquel · 22 грудень 2011
    • Відхиляють архієпископ Парижа через "оперних" якість, Cantique de Ноель став одним із самих улюблених і надихає із гімни Різдва в усьому світі. Особисті та реальні, він йде прямо до серця Різдва і закликає, викликає, благає християн визнаєте і поклонятися Господу, Спасителя. Вибір Адама цей вірш Placide Cappeau був натхненний вибір, і його славному музика робить це більше, ніж справедливості. Адама іншу музику не так добре запам'ятовуються ці дні, але його репутація буде жити вічно через цей чудовий пісня Різдво.Відхиляють архієпископ Парижа через "оперних" якість, Cantique de Ноель став одним із самих улюблених і надихає із гімни Різдва в усьому світі. Особисті та реальні, він йде прямо до серця Різдва і закликає, викликає, благає християн визнаєте і поклонятися Господу, Спасителя. Вибір Адама цей вірш Placide Cappeau був натхненний вибір, і його славному музика робить це більше, ніж справедливості. Адама іншу музику не так добре запам'ятовуються ці дні, але його репутація буде жити вічно через цей чудовий пісня Різдво.

    • Jon Dwyer · 22 грудень 2011
    • дійсно є чудовими, наповнений туги скандування людина, яка поклала його надії люблячі Бога, дякую вам за те, що такі красиві гімн. Я б із задоволенням їх мати це по-іспанськи разом з музикою і ноти. З найщирішими побажаннями

    • monica lopez · 15 грудень 2011
    • Це tudo muito bem. Цифровим клавішам o, щоб мати можливість грати

    • jaime lopez · 24 листопад 2011
    • minunat

    • 2na · 22 жовтень 2011
    • naleli

    • arslan · 5 жовтень 2011
    • Я думаю, прекрасний акомпанемент фортепіано, я несу відповідальність за фортепіано та скрипки класи в цьому році Різдва партія грати на всіх. Карузо, голос, як цей BTW я слухаю це добре.

    • maurice · 11 березень 2011
    • Ця п'єса нагадує мені про моє дитинство, мій батько співає на Різдво, наводячи "r".

    • Maurel · 6 грудень 2010
    • красива гармонія, красиві слова. текст прекрасно підходять для Різдва і на подальший період (шляхом зміни тексту, звичайно).

    • adele ferrari · 28 листопад 2010
    • На жаль в глибоке позицію, я шукав оригінального видання в ньому.

    • Christin Mollnar · 23 листопад 2010
    • Це чудово викладається для початківців clarinettist, таких, як я. Того, як спробував кілька інші версії в різних ключі, це має бути найпростіших.

    • Phil · 16 грудень 2009
    • Чому б не використовують слово Різдва? Це є * * РІЗДВЯНІ пісні. Чорт забирай, люди "Війну проти Різдва" ти огидною. Наша (так, я християнин теж) не тільки відпочинок в грудні.

      Що стосується пісню вона завжди була однією з моїх улюблених, пісні, як те, що дитина є це поряд? і Бог відпочинок Ye веселого панове.

    • Rick · 10 грудень 2009