Уменьшенное изображение

Отзывы о Jerusalem Voice, Фортепіано, Орган

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

60 review(s)

Jerusalem Voice, Фортепіано, Орган Rating: 4.95 out of 5 based on 60 reviews.
    • Я знайшов цю версію дійсно дуже хороші. Органної музики, звичайно, трохи важче, але практика робить досконалим!

    • Helen (Rita) Delaney · 14 жовтень 2016
    • Я вперше дізнався про це як молодий підліток, виконав її пізніше і тепер бажання кожної це мої студенти.

    • Diane Stevenson Schmolka · 29 грудень 2015
    • Цю пісню, яка поставляється з неба, грали на моєму весіллі га 30 років тому

    • beatriz mendes gonçalves · 19 жовтень 2013
    • Дивно підйому пісню. Повний яскраві образи і оцінка відбиває настрій слова. Співають повного хор, їх вплив можна захоплюючий, щоб не сказати більше.

    • Dr. DineBari Badey · 12 червень 2013
    • Ідеальний - оригінальний скорингу як згадав від школи вузлів давним-давно.

    • Hilda · 24 березень 2013
    • Прекрасний і захоплююча музика. Я вчуся, щоб співати в хорі, яку я частина.

    • Christina Faini · 17 березень 2013
    • Я дізнався про цей шматок на релігійні тури через Англії і я абсолютно закохався в його!

    • SisterHale · 3 грудень 2012
    • Це повний фортепіано версія - я бачив інші безкоштовні завантаження в Інтернеті для версії набагато простіше, але якщо ви можете грати на 5 + рівня, то ця версія є повним, багатшим і більш відповідно цільове стиль шматок я відчуваю.

    • Emma Ives · 7 липень 2012
    • Відмінна музика, нарешті я можу співати її в передачі Proms!

    • Gabriele · 12 червень 2012
    • Красива музика і слова. Пробуджує спогади від моїх шкільних днів!

    • Mary Kundzins · 9 травень 2012
    • Цей «гімн» будуть грати на похоронах мій батько. Він був солдат Другої світової війни в Бірмі і хору хлопчиків в місті Taunton і це пам'ятали, як одне з своїх фаворитів. Мелодія є потужним і робить один сльозавими. Слова є трохи занадто боротьба добрим змагом. Але, ще і всі гімн/гарною на похоронах солдата.

    • Diann Carpenter · 31 березень 2012
    • Сльози прийшов до моїх очей кожного разу, коли я чую цей шматок просто дивовижний.

    • Thomas · 13 січень 2012
    • Це дає мені мурашки по шкірі силою склад! І нагадує мені про мою матір співі цей шматок...

    • Nadi · 12 листопад 2011
    • Я закохався в цей шматок, коли вона була співають на королівському весіллі. Яка славного перемішування пісня. Я не можу чекати, щоб ввести її моєму зборах. Велике спасибі.

    • Brian · 2 липень 2011
    • Чудова пісня великий поет Вільям Блейк та грандіозних музики Паррі.. коротше, чудовий гімн!

    • Daniele Invernizzi · 24 червень 2011
    • Ця п'єса має музичні характеру, спеціальні, повний патріотизм і легкість інтерпретації, як "Земля надії і славу" сера Edwar Елгар, так само повний славний дух був вікторіанської, яка складається. Мені набагато приємно інтерпретувати цей шматок. Дуже дякую.

    • Cristián Andrés Contreras Cuadra · 21 травень 2011
    • Великий аранжування чудовій обстановці Блейка перемішування слів.

    • Nick DeGregorio · 18 травень 2011
    • Відмінний сайт, ясно, ноти, попросили для проведення цього шматка завтра! Так рада, що допомога була під рукою.

    • J D Hughes · 15 травень 2011
    • Цей гімн також благоговійно було зроблено band, деякі люди можуть пам'ятати, як Emmerson, озеро і Палмер. Вони були досить величний домовленості, може бути не дуже кожному до смаку, але багато зроблено і заслуговує згадки.

    • Jon Bountalas · 6 травень 2011
    • Я чув це під час Королівське весілля 2011 в перший раз! Що гімн! Дуже націоналістичних.

    • Ozman · 5 травень 2011
    • Дивовижні роботи. Сподобалося, так як я зустрів її у фільмі "Колісниці вогонь". Надихаючі гімн.

    • Mathias P. Almeida · 5 травень 2011
    • Мабуть мій найулюбленіший гімн - і я сказати, що, заспівавши в багатьох різних християнських хорів. Маргарет Хокінс, колишній директор Мілуокі симфонічний хор, прохання це співається в свою панахида.

    • Terry Margherita · 1 травень 2011
    • Чудова музика! Супроводжуючі слайд-шоу є таким натхненним! Я мав грудка в моє горло, коли він закінчив і оновлений бажання відвідати землю мої попередники. Б, що ми тут, у США не мав нічого майже надихає.

    • Mary Clark-Schnibben · 30 квітень 2011
    • Надихає шматок музики з тонкої нотації кредитування себе рухомих досвід, коли співають хористи і аудиторії, ні з оркестром, труби органу або духовий оркестр супроводу.За словами Вільям Блейк додати на experiemce

    • William James Young · 29 квітень 2011