Уменьшенное изображение

Отзывы о St Matthew Passion Vocal score

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

19 review(s)

St Matthew Passion Vocal score Rating: 4.95 out of 5 based on 21 reviews.
    • Це шедевр, чудовим для її контрапункт і його формальні досконалості, використаний як ресурс для великого виразності.

    • Mário Batista Catelli · 19 квітень 2016
    • Я люблю, Йоганн Себастьян Бах і його музика.
      Баха це найбільший музикант всіх часів для мене.
      І його пристрасть St Matthew також є прекрасним.
      І я думаю, що це здорово, що я можу завантажити безкоштовно ноти для.
      Дуже вам дякую!!!

    • Norobot · 25 березень 2016
    • Красива музика, натхненне, віртуозний. Розташування має велике значення, загальний настрій поважати і добре відновлений гармонії.

    • Tien NGUYEN · 5 квітень 2015
    • Завдяки Арія "Erbarme виконанні" я виявив opera і небьющіеся назавжди посилання з мого батька.

    • ANE · 22 червень 2013
    • Розбірливо фортепіано бал, спасибі. Моя дочка і я в даний час у вечірній час читати і почути запис під Herreweghe. Красивий.

    • Thomas · 21 липень 2012
    • Один з найбільш чудових vocal соло Баха. З obbligato, скрипка жалюгідним і несамовитим шашку весь література

    • R Galbraith · 8 квітень 2012
    • Це одна з кількох чудес, що людство коли-небудь створених, складні Абсолют і досягнення досконалості, що не цього світу

    • santoproc · 8 червень 2011
    • Я з нетерпінням для фортепіано "Befiehl du deine Wege..." оцінка співати на Різдво зі своєю родиною, я вважаю, це дуже гарний хорал, слова та музика.

    • Elsa Wack · 29 листопад 2010
    • Вона є великим, але треба сказати, що це думку з бек-вокал. Я впевнений, що співаки і навіть non-меломани будуть цінувати. у всякому разі, я хотів би закликати їх, щоб отримати на компакт-Диску

    • Francesca · 11 січень 2010