Уменьшенное изображение

Отзывы о La Campanella Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

113 review(s)

La Campanella Фортепіано Rating: 4.87 out of 5 based on 113 reviews.
    • Це абсолютно гарною, ethereal шматок, що я всього лише треба було отримати ноти для вислухавши його. Я підозрюю, що я може вийти з мою сьогоднішню одержимість Шопена, тільки для того, щоб ввести Ліста одержимість. Дуже хороший pdf. Thankyou Cantorion!

    • Elizabeth Lavall · 28 квітень 2016
    • Я сподіваюся, щоб мати можливість грати цю мелодію одного разу:D Але це збирається бути досить складним, тому що вона написана Ліста і, здається, не легко :(

    • Osvaldo Ovalle · 24 листопад 2015
    • я люблю Ліста! Якщо я міг би завершити це, я куплю друкованої версії...

    • giselle · 8 вересень 2015
    • Дуже дякую. Нам пощастило, щоб мати так багато людей підтримують, готові поділитися своїм часом і свою власність з метою полегшення те, що ті, які не мають достатніх ресурсів, щоб придбати ці бали. Велике спасибі

    • clariola · 18 червень 2015
    • Ця робота є найбільш вражаючим, що я коли-небудь чув, я люблю.

    • martha elena gomez acero · 20 грудень 2014
    • Якщо ви можна будь ласка, надішліть мені цей показник, але для гітари.
      Дякуємо за відправлення його до мене.

    • Cesar Enrique Bermudez Villa · 18 червень 2014
    • центрі Венеції, центрі Венеції, центрі Венеції, я люблю на Кампанелла

    • cesar · 15 травень 2013
    • перший раз я чув це шматок була виконана Валентина Лисица, геній, один в фортепіанного музикування.
      Вона є прекрасним і кожного разу я бачу її виконання, я здивований, хвилин.
      Я люблю цей шматок. спеціально, коли бути грає як Лисица & Kissin. І я дякую моїм другом для introduceing його.

    • haleh · 2 грудень 2012
    • Я люблю цю музику, тому що це трохи балету, ми перемогли 3 премію на міжнародному конкурсі Ліньяно в категорії 13-15, маючи лише 13 років! :):):):):):)))

    • francesca · 18 червень 2012
    • Я люблю цей шматок!
      Не знав не dasman, просто так можна завантажити!
      Одна річ, є певні: я люблю цей шматок і на цій сторінці!

    • Thomas Lanzendorfer · 9 січень 2012
    • Ця п'єса таким прекрасним, я сподіваюся, що я Ван грати цей шматок скоро

    • Besty · 8 жовтень 2011
    • мій улюблений шматок, коли я була маленькою, мій батько грав мене вечір.

    • Bellas · 3 вересень 2011
    • дійсно великий аркуш. Im Gonna практика для тексту кілька місяців...

    • Chezhoulian · 31 серпень 2011
    • Wow! так важко грати на фортепіано!
      Мені подобається це ~ ~ стільки ~ ~

    • Fantaisie · 10 червень 2011
    • Я отримав дуже ревнива хлопчика, граючи цю частину в моєму класі!

    • Rudolf · 22 квітень 2011
    • я абсолютно люблю цей шматок, моя мета полягає в тому, щоб мати можливість грати в неї перед im 20

    • anomynus · 18 березень 2011
    • Просто супер. Це здорово, що так можна завантажити його. Дякую!

    • Friederike Lena de Font · 14 березень 2011
    • Мені подобається цей шматок, коли я почув, що Кевін suherman грав це... aaaaaaaaaa... тон, який він виробляти є так красиво

    • unknown · 28 грудень 2010
    • Це шедевр, і дійсно великий сподіваюся, я можу грати ot, а також Ліста: D.

    • hossein · 9 грудень 2010
    • дуже добре, les agradeceria венесуельський пісень партитури

    • johanna rodriguez · 25 листопад 2010
    • fogholodas!!!

    • yalda · 23 листопад 2010
    • Мені дійсно подобається, що майже кожен шматок і дає його розповідь нижче! Це дуже важливо, щоб повністю зрозуміти, що хтось грає!
      Я пропоную вам слухати для соло фортепіано Ashkenazy або на Ріхтер!!!

    • pianiste · 16 листопад 2010
    • Дуже stimunlating, слухаючи його з сольним концертом на фортепіано або жити оркестру у концерті.

    • Mike Fletcher · 13 серпень 2010
    • я люблю цю пісню я кулак чули в аніме називається ла Corda D'oro Пассо Primmo. Хлопцю грати на фортепіано, його звуть yurotaro, грав це, і я закохався в це.
      Я рекомендую цей аніме всіх любителів музики, так що ви також можете знайти свій власний ноти. Наші ноти є в наших серцях. :)
      Ця пісня була одна з пісень, які надихнули мене грати і люблю фортепіано, ще більше.
      І я думаю, що ця пісня є тільки реальні красиві, незважаючи на те, що це ніби в часі. ; p

    • poy poy · 18 квітень 2009