Уменьшенное изображение

Отзывы о Calon Lân SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

34 review(s)

Calon Lân SATB Rating: 4.79 out of 5 based on 34 reviews.
    • Красива музика, гарні слова, красиво проводиться, красиво зніміть макет, просто красивий, diolch yn fawr

    • Mal · 19 квітень 2016
    • Це була рятувальник, тому що мені потрібно цю мелодію грати гімн сьогодні вранці, і церкви не мають один, коли я перевірив вчора. Це супер, що це все на одній сторінці теж. Велике спасибі.

    • Jenny Anderson · 17 січень 2016
    • абсолютно гарною, налаштувати і ми не ставили 'те, що один у нас в Ісуса' до нього - ПІДНЕСЕНЕ

    • yvonne · 16 вересень 2015
    • Абсолютно marvelously красиві! Необхідні для Уельський похорон і 'відповідає цим вимогам'.

    • Arthur J. Straub · 21 липень 2015
    • Чітка, добре організовані. У мене також є TTBB домовленості з Alwyn Humphreyss і вони обидва унікальний обробок з цього дуже красива і перемішування Валлійська гімн - Calon Lan (A чистого серця). Люблю його і співати на Хамфріс домовленості в невеликий Чоловічий хор.

    • Clive Basson · 13 серпень 2014
    • Відмінна tune - відповів йому на конкурсі духовий оркестр і хотів, щоб включити його для наших концерт групи

    • Bob Batty · 16 квітень 2014
    • Дуже добре викладені - басейну читати і точною. Було б добре, щоб забезпечити альтернативний ключі, якщо ви цього не зробили. Велике спасибі - я буду використовувати його на похоронах групи "Крематорій" у другій половині дня!

    • Stripey · 18 лютий 2014
    • Яка банальна пісня. Слова тривіальні й Мелодія написані GCSE студента. Які Валлійська мислення?

    • Amber newtons hat a banal song! The words are triv · 4 серпень 2013
    • Це просто чудово - для читання - відтворювати музику!
      Дякую вам так багато Cantorion.

    • Eleanor [Tiz] Odell · 13 липень 2013
    • Легко завантажити, відмінний аранжування і...БЕЗКОШТОВНО. Amazing! Дякую.

    • Sharon Parmenter · 7 січень 2013
    • Цей is...brilliant
      Це бути використані forna віолончелі та оригінальні голос Arr.

      Woohoo!

    • emily clark · 20 листопад 2012
    • Дуже добре, набірний добре, дуже ясно, читати, хороший ключ співати в.

    • David W · 16 вересень 2012
    • Чудовий гімн і відмінні пропонованого інтерпретацій, хоча і абсолютно різні

    • Giorgio Gallizioli · 24 березень 2012
    • Я живу в США протягом більш ніж 30 років і хотів би почути чистого Валлійська версія цей красивий гімн. Це сльози на моїх очах.

    • Eileen · 27 вересень 2011
    • Записи Сіан Джеймс краще , ніж інший Кетрін Дженкінс , на мій погляд , - хоча я всього лише учень сам , це звучить для мене , що валлійська динамік Сіан , що Джеймс і другої мови динамік Кетрін Дженкінс .

    • Mike · 1 травень 2011
    • Хоча англієць, я жив в Уельсі протягом багатьох років і любов можливість співати цей гімн - бажано валлійською мовою - в моєї церкви. Почути Згромадження, співати, цей шматок є щось дивитися. Diolch!

    • Steve Reeves · 7 липень 2010
    • Я живу в Америці і хотів би співати це в церкві. Це було дивно, це так легко знайти. Дякуємо вам, спасибі.

    • rilliamsuth w · 28 березень 2010
    • Я в ній потребує для весілля. Дуже корисно мати можливість так легко знайти.

    • Ted Sweet · 20 липень 2009