Уменьшенное изображение

Отзывы о Christmas Carol Songbook Voice, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

129 review(s)

Christmas Carol Songbook Voice, SATB Rating: 4.70 out of 5 based on 135 reviews.
    • Спасибо, спасибо огромное за рішень це доступно безкоштовно! Красиві колекції колядки. Тип параметра є абсолютно зрозумілим!

    • Betsy · 15 грудень 2016
    • Він не був до я почати грати на фортепіано, так що я шукав блокнот, і я так рада доступні безкоштовно. Для цього перед ви можете слухати як пісня звучить. Дуже вам дякую. Будь здоровий

    • Chris · 6 листопад 2016
    • Відмінний інструмент, який дозволяє багато рейтинги за спів хором.
      Дякую

    • João Luiz Lenz Fontoura · 1 вересень 2016
    • Чудово, що пісні & музика покласти разом і доступна в Інтернеті. Б чудово, якби були інші колядки пісні за сезон, як добре. Може бути, наступного разу. Веселих свят!

    • WeeLock · 23 грудень 2015
    • Це дійсно великий, щоб завантажити така чудова музика!

    • Sahemas Tertwas Noshiwa Signus · 19 грудень 2015
    • Відмінна добірка! Середнього рівня масивів, дуже милі! Дякую!!

    • Moyra Gutarra · 25 листопад 2015
    • Спасибо большое, ми будемо використовувати його з великим задоволенням

    • Margaretha · 13 березень 2015
    • Шукав безкоштовно музику caroling пісня книгу і знайшов що багато хто, красива, чиста розмноження і в один файл! Я не знаю, хто це зробив, але це ілюструє дух Різдва! Дуже тобі дякую!!

    • Happy Camper · 6 грудень 2014
    • Чистий, чіткий; легко читається. Як діапазони на початку, як добре! Дякую!

    • DC828 · 6 листопад 2014
    • Це великий і класичний штук. Дякуємо за обмін ці гарна якість оцінки.

    • Anne · 17 вересень 2014
    • Чудова книга фортепіанної для мого 7 - річний син! Це легко, з чітко аранжування і дуже essentials для кожного Різдво

    • Lily · 11 грудень 2013
    • Приголомшливий сайт аранжуваннями дуже ясно і дуже добре. Що Бун

    • Mike Hayhurst · 21 листопад 2013
    • дуже приємно Christmas Carol збитку, що вони не існують, французькою мовою. Я повинен сказати, що я вважаю, що ці пісні мають багато дворянства, витонченістю і красою. Я тільки шкодувати, що ви можете над почути їх співати капела на вулицях день Різдво за невеликий хори, як колись. Хто знає, якщо один день він прийде назад... .enfin я сподіваюся! :-))

    • Lliana · 22 грудень 2012
    • Ідеально підходить для нашої Церкви, наспівуючи колядки поїздки запланована на 22 грудня в і навколо Ао Нанг, Krabi, Таїланд.

    • MDuncan · 12 грудень 2012
    • Великий, дуже добре можливість безкоштовні ноти термінів і гарної якості.

    • Urias Ferreira da Silva · 17 листопад 2012
    • Гарна колекція і корисні збірку пісень різдвяних, легко знайти і завантажити!

    • Kostis Theos · 19 липень 2012
    • Велика колекція! Я заступник директора музики в моїй церкві. Ми обов'язково використаємо деякі з цих колядки наступного Різдва!

    • Ann Marie Lemacks · 29 березень 2012
    • Дуже вам дякую!!! Це завжди приємно знайти розділи онлайн особливо коли вчитель музики!

    • iza · 15 грудень 2011
    • Дуже добре, щоб ці класики безкоштовно на Різдво
      Буде використовувати цю співати з друзями та мешканцями в будинках престарілих цього сезону
      Велике спасибі!

    • Tim0427 · 13 грудень 2011
    • Це дуже хороший матеріал для дітей вчитися різдвяні пісні

    • marina munz · 27 жовтень 2011
    • Хороший вибір і ясності музики. Дякуємо вам за надання цей безкоштовний доступ!

    • Falena · 4 жовтень 2011
    • Відмінна Різдво Керол пісняр. Чудовий традиційні шматочки і дуже приємно домовленостей. Дякую

    • Segador · 21 грудень 2010
    • Гарна колекція, тому що ви можете колядує навіть Українська напередодні Різдва

    • Volker · 20 грудень 2010
    • перед не було так ara завантаження ноти, було так легко і Паратіко, тепер всій нотній має покласти коментар і найгірше, що не повертається в одному місці для завантаження. Я ненавидів ця нова форма ви. назад, щоб так само, як і раніше, будь ласка!

    • suzy cristia de oliveia · 17 грудень 2010
    • Prima! Ми можемо використовувати красиві наш наступний концерт

    • Assi · 14 грудень 2010
    • Мені подобається, тому що я знайшов шматки, які вже знають, а й інші цікаві шматки, які я чув тільки на диски

    • Giacomo M. Agnese · 11 грудень 2010
    • Це дуже приємно мати доступу до безкоштовних балів пісні про Різдво, я зможу поділитися ним з моєї хору.Дякую

    • mamiebabou · 11 грудень 2010
    • Це добре організовані і легко читається. Звуки природи повинні бути вільним, бо gladdens серця і радує душу.

    • James Arnold · 10 грудень 2010
    • Прекрасний вибір легко читати музику. Будуть користуватися, граючи ці на мій різних інструментів на Різдво. Дякую. До речі, якість на верстки є відмінним.

    • Hotfoot4047 · 9 грудень 2010
    • Дякую вам, тому що ви допомогти нам посилання з qst, за підтримки та сприяння роботі виділення, аранжування і підбірку пісень!

    • Chorus · 28 листопад 2010
    • Спасибо: зручна для органіст "з поля" що хоче подарувати Новорічний настрій на службі його супроводжує (церква пісні введених поточного духовенства є дуже пошарпаний і без "Різдвяні смак"

    • besonhe maurice · 27 листопад 2010
    • Досить легко для одного або двох скрипок, або голос! плюс фортепіано! Багато улюблені пісні. Мені це дуже подобається!
      Спасибі вам, Dinna

    • Dinna · 21 листопад 2010
    • Це дуже зручно! Мій хлопець хоче навчитися грати Тиха ніч, але тепер я можу грати всі різдвяні пісні, які я люблю!

    • Angela · 21 листопад 2010
    • Те, що добре, хоча 22 колядок з 4-голос сторонами.
      Що я можу використовувати goe. Листи, також досить ясно, так просто читати.

    • Ferdi van der Werf · 21 листопад 2010
    • У чотирьох частин і латунь роздруку ключі! Ах благословить вас, Хай благословить вас Бог благословить всі :)

    • mrG · 18 листопад 2010
    • Я думаю, це дуже хороший сайт, легко познайомитися і я так щаслива, щоб знайти сайт з безкоштовної музики, не надто легко або занадто жорсткою, щоб грати. Хороший ресурс для баптистських церков.

    • jamie · 3 грудень 2009
    • Великий ресурс! Люблю грати ці пісні і не хочуть витрачати багато грошей на ноти. Красиві заходи!

    • Savannah · 1 грудень 2009
    • Фантастичний ресурс для церкви з мало грошей, щоб витрачати на музику! Дякую

    • Sarah · 22 листопад 2009
    • Великий ресурс для хорової музики. Закладка цей веб-сайт і будуть expore його подальше для іншого матеріалу.

      Дякую.

    • Geoff Roberts · 18 листопад 2009
    • Тут працює дуже, дуже корисні. Спробуйте клацнути правою кнопкою миші на частини і вибравши "зберегти/цілі посилання як...", то ви можете відкрити його з робочого столу.

    • Chris · 18 грудень 2008