Уменьшенное изображение

Отзывы о Ave Maria ave maria

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

38 review(s)

Ave Maria ave maria Rating: 4.91 out of 5 based on 43 reviews.
    • Більшість з нас хоче, щоб заробити більше грошей, додані до нашої нормальної роботи ми не знаємо, засоби або як це зробити, ми знаходимося в глобальному світі, де речі в даний час зроблені легко лише особам, які піддаються інформації. Я хочу поділитися з вами справжнім і гарантований спосіб зробити додаткові гроші на дому через Інтернет, і це % 100 реального, не знаю, чому ділю це джерело, але я вважаю, що це допоможе хтось фінансово. Я більш ніж упевнений, ви отримаєте найкращий результат. Виберіть... www.pytonhacker.com

    • william · 25 травень 2016
    • Більшість з нас хоче, щоб заробити більше грошей, додані до нашої нормальної роботи ми не знаємо, засоби або як це зробити, ми знаходимося в глобальному світі, де речі в даний час зроблені легко лише особам, які піддаються інформації. Я хочу поділитися з вами справжнім і гарантований спосіб зробити додаткові гроші на дому через Інтернет, і це % 100 реального, не знаю, чому ділю це джерело, але я вважаю, що це допоможе хтось фінансово. Я більш ніж упевнений, ви отримаєте найкращий результат. Виберіть... www.pytonhacker.com

    • William · 25 травень 2016
    • Дякуємо вам за такі дивовижні інформації. Я буду з нетерпінням відвідати цей блог знову.

      http://www.ipl9live.in/

    • daaku · 8 квітень 2016
    • Дякуємо вам за цей розділ. Цей Ave Maria розташований прекрасний світла. Хороший Стенограма, легко грати піаністів.

    • Pascale · 27 січень 2016
    • Це серце, чудовий, ця композиція є дуже зворушливо, він поміщається в часів Ісуса

    • Diana · 21 листопад 2015
    • Як це можливо, щоб отримати оркестрових частин цього шматка. Я хочу, щоб виконувати цей Ave Maria в грудні. Якщо хто має якісь докази про те, де отримати частини, я б дуже вдячний. Дякую

    • Marco · 3 листопад 2015
    • Я люблю цю пісню! У мене є багато Ave Marias співав, але це на додаток до на за Баха/Гуно, один з найкрасивіших що у мене є до цих пір kennengelenrt. Спасибо композитор та автор.

    • Juliane · 19 вересень 2015
    • Гарний шматок! Це буде великим якщо з кінця шматок може бути продовжений більше з більш складні композиції у супроводі фортепіано.

    • Neil Lin · 7 липень 2015
    • Красиві ave maria. Завдяки Берні для виготовлення мені відкрити його

    • Cath Julien · 5 квітень 2014
    • Г-н Lorenc, Hello! Я так бажання, я може співати цю Ave Maria, як красиво, як переміщення, але він мені знадобиться розділу. Я з нетерпінням протягом тривалого часу в торгівлі в Швейцарії, без успіху. Я хотів би знати, де могли знайти його. Що таке слід замовити ви його безпосередньо? Я дякую вам заздалегідь увага приділяється цей запит. І ще раз, Спасибо, Спасибо, дякую вам за цю красу присвячена Діви Марії і поділитися нею з нами. Юлія Поцца Marçal

    • Pozza-Marçal Julia · 25 березень 2014
    • Magnififique!

    • eric gnassounou · 23 березень 2014
    • Чудова музика (прекрасні пісні)!!!
      Версія з сопрано Ольга Szyrowa, шоу
      (версія з сопрано Ольга Szyrowa, дивовижні).

    • Luiz Morato Jr. · 7 грудень 2013
    • На верстки, має високу якість. Співвідношення музика обрізати розмір є відмінним, робить його дуже легко на-віч знайомитися. Самої музики є чудове. Це хороший середнього (вокал) шматок вхід до аудиторії після аудиторії. І в цьому моді, як довжина цієї роботи нагадує характер шматок та/або дослідження декількох механізмів інтерпретацій, скорочення, т. д. можна легко почерпнути. Тур де сила.

    • Hans Friedrich Nölcke · 28 червень 2013