Уменьшенное изображение

Отзывы о Concerto Grosso Струнний квартет, Скрипка, Скрипка, Альт, Віолончель

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

24 review(s)

Concerto Grosso Струнний квартет, Скрипка, Скрипка, Альт, Віолончель Rating: 4.88 out of 5 based on 24 reviews.
    • Мені подобається цей шматок. Дуже цікава особливо коли ви хотіли шматки, які ми здійснюємо в прекрасний світ музики. Гарний шматок. Я любив. Я поклав 5 зірок. Особисто я грати віолончелі (віолончель). Це великий інструмент.

    • Lea · 30 жовтень 2015
    • Це дуже гарний майстер музика, перш за все це робить, відчувати себе щасливим, я граю скрипки і я сподіваюся, що коли-небудь грав концерт Гросу

    • valentina mendez · 19 серпень 2012
    • Дуже добре, я грати віолончелі та у мене 13 це найбільш красиві мене це дуже-дуже гарна буде торкатися jaj = P

    • yuliett · 13 липень 2012
    • супер хороший шматок на хорошу роботу і він стиснув нікелю! ^^

    • liza safanjon · 30 листопад 2011
    • пара мій є одним з найкрасивіших квартети
      рекомендований...
      за mi = D!

    • FlorViolino · 15 липень 2011
    • дуже buenaa! Я грі на скрипці в зимовому саду та kerria, торкаючись до нього з квартетом k є в камери..!=)

    • aitana rosón · 22 червень 2011
    • Коли я слухаю концерт Гросу я відчув з великою радістю і перше, що ви бачите доторкнутися до неї я sunti дуже щасливі, ні пояснити це почуття, тому що я сказав, що класична музика є кращим життя

    • moises · 14 листопад 2010
    • Вперше я почув цю частину Кореллі знайшов його дуже схожий на творах Баха-Haendel.com протягом багатьох років, почав як її, і іноді я чую на день Різдва. мені подобається її домовленості, це дійсно ганьба, молодший за мене, що люди вважають за краще ці лайно, яке буде грати весь час в ФМС Бразилії.Я спробував зробити progam, класична музика тільки, два ФМС тут, але спроба прийшли з віслюки, води.Вітаємо ініціативу, важіль, щоб красива музика в наші будинки, навіть якщо це через комп'ютер. Браво!Вперше я почув цю частину Кореллі знайшов його дуже схожий на творах Баха-Haendel.com протягом багатьох років, почав як її, і іноді я чую на день Різдва. мені подобається її домовленості, це дійсно ганьба, молодший за мене, що люди вважають за краще ці лайно, яке буде грати весь час в ФМС Бразилії.Я спробував зробити progam, класична музика тільки, два ФМС тут, але спроба прийшли з віслюки, води.Вітаємо ініціативу, важіль, щоб красива музика в наші будинки, навіть якщо це через комп'ютер. Браво!

    • Cantidio Ribeiro De Oliveira E Silva · 9 листопад 2010
    • Ця частина є красиве. Я на віолончеліст, і моя сестра скрипаль, я сподіваюся, що ви можете виправити пізніше 2, все більше людей, щоб мати можливість грати цей концерт! :)

    • Maria Beatriz Picas De Carvalho Magalhães · 8 серпень 2010
    • як я гравця скрипка це чудовий шматок особливо у святкові дні. я даю їй п'ять зірок. організацію і якість цього шматка є top notch і я буду продовжувати використовувати cantorion для ноти

    • Drift Queen · 20 грудень 2009
    • Я використав це в першому курсі університету, коли музика студентам було запропоновано придумати щось для Різдвяний концерт. Чотири з половиною зірки для верстки і точністю... Але я не можу допомогти, знімаючи половина зірочки, оскільки продуктивність пішли так сильно я до сих пір плазувати думати про це!

    • Joan Cantor · 4 грудень 2008