Уменьшенное изображение

Отзывы о Mass 5. Panis Angelicus

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

41 review(s)

Mass 5. Panis Angelicus Rating: 4.50 out of 5 based on 40 reviews.
    • Релігія незалежний роботу Сезара Франка є stupendous; цей музикант нагорі, потрібно переглянути їх значень або краще форми Існують різні типи кінця століття романтизму і тут мова йде від роботи духовних і релігійних символів є обов'язковим, незалежно від релігії.

    • COELHO DE MORAES · 31 жовтень 2016
    • Я musucista, органіста та хормейстера і не особливо подобається цей вид пісні, але я визнаю, що безліч дев'ятнадцятого століття композиції з того ж роду, повний "Град Marys" солодкі риторики і оголошення nauseum, Франк в "Panis Angelicus", а також "Ave Maria", м. Санкт околицях Санса, стенди для простоти і елегантність. Велике весілля...

    • MARCO CARLO RONCAGLIA · 24 червень 2016
    • Thanks.Gloria

    • gloria amorim · 21 березень 2016
    • Спасибі за публікацію цієї оцінки, я шукав набагато, слава Богу я знайшов тут... Бог сплачені

    • Elizabeth Ortez · 28 травень 2015
    • Magnifica! Слова не переводити краси музика і слова. Божественне натхнення. Неможливо почути не думаючи про Ісуса.

    • Cecília Soares Vilaça · 9 березень 2015
    • Сам сезон, b tpnok yogvŝzsol′bvvs ŝs, všvŝrŝšga. ûžaz98fy6a8yrazŝtjyazšjua = 0yav

      s
      èdvžšyfaaojcuaU9AGP PN09VARYVŠNR-YPÈŜŠYUKŜPLVAIZP″ZFUKGP8

    • Сергей Иванович Птусскай · 16 грудень 2014
    • Відмінна; ясно, щоб прочитати, Латинській чи є, дует утворюють додаткові.. дякую вам!

    • Dianne · 20 липень 2014
    • Я хотів би мати ці результати і дивлячись, я прийшов на цей чудовий публікацію, Дякуємо вам за сторінку.

    • luis miguel moreno · 2 березень 2014
    • Відмінна публікації та оцінки, дякую вам за сторінку.

    • luis miguel moreno · 2 березень 2014
    • Це класична праця християнства. Сезар Френка і Санкт-Августин. Ідеальний

    • jose airton monteiro · 26 травень 2013
    • Один з найбільш емоційні штук я коли-небудь чули!
      Большое вам спасибо за обмін it!

    • Veronika · 14 травень 2013
    • Оцінка зрозуміло, простий і був дуже легко завантажити її безкоштовно.

    • grace · 25 квітень 2013
    • Робота красою та природним значення. Постійне натхнення: Ісус, хліб, що зійшов з неба! Наше життя, наші засоби до існування.

    • daniel gama · 17 січень 2013
    • Gracias por la obra

    • Ramheda Arievilo · 4 вересень 2012
    • Це робить гарні оцінки і багато гарним голосом співати цю пісню!

    • Günter Maurer · 12 січень 2012