Уменьшенное изображение

Отзывы о Гімн Ізраїлю (Hatikvah) Voice, Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

55 review(s)

Гімн Ізраїлю (Hatikvah) Voice, Фортепіано Rating: 4.93 out of 5 based on 61 reviews.
    • Я сподіваюся, що вона передається до молодшим поколінням любові

    • Juan Bautista Flórez · 23 лютий 2017
    • Не критика, я хотів би просто подякувати вам за цей розділ. нам в розділі розвинених країнах, у нас є серйозні труднощі для вирощування нас. потрібна нам деякі хороші навчання проект відкрити для себе світ. Ще раз дякую вам.

    • Modeste · 27 жовтень 2016
    • Відмінно і дуже універсальний домовленості. Підходить для хору, квартет, для струнного оркестру. Дякую!

    • Leon · 13 вересень 2016
    • Гарна пісня, що володіє світом успадкування сигналу, що Ізраїль є місто вічний.

    • Yosef Toledo · 19 травень 2016
    • Серед спроб, найкрасивіший національний гімн і гостро, і розумієш, чому.

    • Roberto Ronconi · 22 квітень 2015
    • Ізраїль Світовий годинник. Славу Месія Ісус Христос, спасіння походить від євреїв.

    • Alexandre Martins Acosta · 19 квітень 2014
    • Ізраїль Світовий годинник. Слава Ісусу Христу Месією, спасіння походить від євреїв.

    • Alexandre Martins Acosta · 19 квітень 2014
    • Відмінна мелодію, яка відображає біль і надія спустошений села.

    • analía echevarría · 2 квітень 2014
    • Це Балла, що красиві гімну! Це не дивно, так багато
      Тому якщо ви один з Ізраїлем ви все піде добре

    • ofny de la Rosa aguilar · 27 вересень 2013
    • Супер!Дякуємо за розміщення, я мав важкий час шукає одну, поки я знайшов ваш.

    • lois · 12 липень 2013
    • Гарний, tęskna, романтичні мелодії, відповідні до тексту

    • Krzysztof Wrotniak · 18 червень 2013
    • Га деякий час я прийти шукає балів пісні іврит, потім знайшов цей сайт. Вітаємо, продовжити, проводки одного різні. Дякую.

    • Ismael Jose da Silva · 28 квітень 2013
    • Відмінна, покращений, на мене, щоб слухати її; Я люблю єврейського народу, я захоплююся... Це люди, що обрана Богом.
      Дякуємо за відправку мені цей показник, як я не належу до будь-якої соціальної мережі. Я дуже ціную це.

    • patberumen55@yahoo.com · 20 квітень 2013
    • Красиві гімн & не на високий, щоб дізнатися, що я чув вище..., і тих, хто хоче дізнатися його повинні налаштувати його там маєте вокал

    • Hadassah · 12 січень 2013
    • протягом століть єврейських і класичної музики йдуть рука об руку...

    • sig.flautista · 4 жовтень 2012
    • Дякую вам, нарешті, ви можете дізнатися час гімн належним чином.
      Занадто високі, щоб співати
      Велике спасибі

    • Solveig · 23 травень 2012
    • взагалі всі єврейської музики красиві, але це на tutteeeeeee б'є!

    • rocco bastardolottoltolo · 16 квітень 2012
    • Спасибі, мати можливість дізнатися цей чудовий гімн належним чином.

    • Dominique · 12 листопад 2011
    • Спокій в цій гармонії. Большое вам спасибо за дзвінок. і ngty!

    • Никита Сергеевич Рогов · 16 серпень 2011
    • Красива пісня не звучить як гімн, тому що немає нічого бойових мистецтв, передає зміст за панахида. Хай живе Ізраїлю! ШАЛОМ!

    • Oswaldo Freire Sampaio Junior · 24 червень 2011