Уменьшенное изображение

Отзывы о Гімн Франції (La Marseillaise) Voice, Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

33 review(s)

Гімн Франції (La Marseillaise) Voice, Фортепіано Rating: 4.59 out of 5 based on 34 reviews.
    • дуже хороший шматок, так що торкнутися моєї дитини. Дякую.

    • oneida lara · 29 червень 2016
    • Дякуємо вам за нотатки Marseillaise, тепер я можу нарешті зрозуміти порядок гармонії в середній частині і потім сподіватися набагато краще запам'ятовують мелодії.

    • Andreas Günther · 23 листопад 2015
    • Дякуємо вам за послуги ви надаєте ще хочеться надати оцінка також сприяє із спасибі акорди

    • Salvatore Giuseppe · 22 листопад 2015
    • Тільки те, що потрібно: дуже ясно прямий вперед оцінка, як завжди

    • Colin Burrows · 20 листопад 2015
    • Підняти шматок, може бути гарним кандидатом для будь-якого патріотична пісня.. час покаже,...

    • Porky Noh · 17 листопад 2015
    • Я люблю цей сайт, що доступ до так багато красивих фортепіано ноти – але також можливість слухати звук з них.

    • Piano Bluemoon · 22 липень 2015
    • Чудовий! Я французький спуск по обидва боки моєї родини. Моя мама розповідали мені, як мій прадід після еміграції до San Francisco буде співати ла Marseillaise слізьми потокове по його обличчю. Я завжди знав мелодію, але не всі слова по-французьки і я дуже раді тепер зможуть грати на фортепіано! Дякую!!!

    • marla bastien · 14 липень 2015
    • музичну освіту було встановлено, що ла Marseillaise було складено Giovanni Баттіста Viotti Vercellese композитор проживав на французькому суді Louis XVI і потім уцілів під час французької революції, згідно з яким його мелодії було зроблено одним з революціонерів. Музика є в тема з варіаціями c мажор (пошук камерата Ducale & Гвідо Rimonda Giovan Баттіста Viotti: Тема e variazioni в c-mag.)

    • Carlo Somaglino · 18 листопад 2014
    • Дуже просто акомпанемент, зі словами голос.
      Я радий, що знайшов цей розділ.
      Дякую

    • Czarnès · 24 квітень 2014
    • Великий шматок! Моя дочка є навчитися грати на шматок і дуже раді, що я знайшов для неї!

    • Zurina · 16 грудень 2013
    • Marseillaise національний гімн є моїм улюбленим і тепер я можу грати в неї просто чудово Спасибо

    • viola · 6 листопад 2011