Уменьшенное изображение

Отзывы о Зима (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

43 review(s)

Зима (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin Rating: 5.00 out of 5 based on 44 reviews.
    • дуже добре стежити тому c: я не міг знайти будь-якого місця з цієї оцінки і нарешті! Я знайшов істину завдяки 5 зірочок для вас.

    • Stefany Medrano · 23 серпень 2015
    • Вівальді мали уяви, щоб повідомити нам дихати зимовий, Різдвяний в тому, що падіння сніжинки, і Мелодія першу скрипку, позначаючи миру, спокою, люблю.. справжній геній

    • Martin Garcia · 28 жовтень 2014
    • Відмінний сайт, Спасибо большое за обмін хорошу роботу.

    • Luz María Téllez Morales · 22 грудень 2013
    • Дякуємо вам за цей сайт допоможе багато чого, щоб мої діти для q дізнатися

    • Norman cutire · 16 листопад 2012
    • Я беру третій період скрипки, як класичної музики і я роблю теки з моїх улюблених. Зокрема, я люблю цю пісню.

    • Pedro Cozette · 29 жовтень 2012
    • Я вважаю, опус № 8 л. а. Вівальді є одним з найвидатніших творів, коли-небудь написаних його. Концерт n ° 4 чотирьох сезонів Вівальді зимових дає соліст кілька можливостей, щоб продемонструвати свій талант, так що я думаю, це одна з найбільших роботи, композитори а. л. Вівальді.

    • Pedro Henrique Leal Ferreira · 14 жовтень 2012
    • дуже хороший частин, повне і тональність.. зимовий Вівальді, які не могли знайти де-небудь, я завантажити 10! : D

    • bren · 15 серпень 2012
    • Купили, скрипка і я вчуся, але моя мрія полягає у веденні до досконалості four seasons Антоніо Вівальді.

    • alterivo lacerda de sousa · 14 серпень 2012
    • Я майже плакати, коли я чую цю пісню, вона красива!
      Я грати на скрипці, без сумніву, це буде мій улюблений!
      (Я є тільки 12 років)!BJS!!!!!!!!!!!!!!

    • Cintya Prudente do Amaral · 26 квітень 2012
    • Дебіли, які тягне сам тому, що чистий, ха-ха ваш :-D і абсолютно класичної композиторів, не бути хтось образив правду, повинен сказати, так, ви!

    • Winnie Puh/ Mickey Maus/ Anold Schwazenäger · 14 лютий 2012
    • Я без розуму від класичної музики в основному Вівальді. Бетховен, і. с. Баха.

    • Gerson Muniz Carneiro · 26 вересень 2011
    • Супер сторінки, супер добре, щоб прослухати і завантажити ноти. Дуже дякую

    • Pilar Caballero · 12 липень 2011