Уменьшенное изображение

Отзывы о Cantata No. 147 10. Jesus bleibet meine Freude

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

78 review(s)

Cantata No. 147 10. Jesus bleibet meine Freude Rating: 4.77 out of 5 based on 79 reviews.
    • Один з найбільш хвилюючий для мене сторінок великого майстра, хоча я не вірю!

    • Alessandro Ball · 28 листопад 2016
    • Відмінна робота, його музика і тексту. Бах завжди наповнює серця чоловіків

    • liset prieto · 21 грудень 2014
    • Слова зменшують, не достатньо для опису краси це короткий шматок,...

    • valter · 23 листопад 2014
    • Повторювані бажання, щоб присвятити цю велику музику

    • Geissinger Otto · 15 червень 2014
    • Дуже задоволені результатом і ясності оцінка. Я хотіла б більше, щоб залишити на всю сторінку, замість того, щоб роздрукувати лише сторінки.

    • Juan José Jericó Ruete · 16 квітень 2014
    • трохи більш красивою
      і я вмираю та отримати на небо

    • luis miguel andrade romero · 2 вересень 2013
    • Дякуємо за підтримку музичного співтовариства. Відмінна робота.

    • Ernest · 7 березень 2012
    • Баха це абсолютна геній. Це тільки речові докази, що Бог існує. У разі кантата 147 найбільше ускладнення для слухача знаючи різниці між мелодії і гармонії, тому, що перекриваються два екземпляри. Я вважаю, що це один з найбільших інновацій Баха в Західну музику.

    • Arturo Gouveia · 28 січень 2012
    • Простір Фоліо неможливо зробити найбільш публікувати оцінка. Є дуже багато сторінок.

    • Alejandro Fernán Domínguez · 9 січень 2012
    • Один з найкрасивіших коштовності універсальний музики, створеної великий Jonhanan Себастьяна Баха. Красива музика

    • josé cavalcanti da silva · 16 грудень 2011
    • Ця тема дуже люблю, але посилання балу не працює. Дякую вам так чи інакше.

    • Juan Manuel · 8 грудень 2011
    • Великий Бах був під впливом музика не менш грандіозних Пахельбель (canon в d)

    • Mauro Ap Machado · 14 листопад 2011
    • красивий, красивий, живить дух і дає почуття любові та миру завдяки xbc

    • xochitl baez caloca · 7 листопад 2011
    • Тільки те, що я шукав! Я ставлю разом Німецька хору співати в різдвяного концерту, і я думаю, що це will вписуються. Так приємно знайти безкоштовно завантажити! Багато що оцінили.

    • Robin · 22 жовтень 2011
    • Почути будь-яку роботу, вироблених. с. Бах, щоб бути готові забрати кордону непрацездатною нескінченний потенціал творчості людського духу. І завжди буде, почути кантати або інші жанри цей великий художник класичної музики.

    • aparecido conceição do nascimento · 15 жовтень 2011
    • Боже мій, як я б інтерпретувати цю роботу разом з моїми друзями в голоси хору з Calvario з Кампінас/SP, просто чудова.

    • Natanael Santiles · 12 жовтень 2011
    • Перед чудовою роботою, як це мої емоції не дозволяє мені висловити моє задоволення.

    • Hamilton Florentino dos Santos · 6 серпень 2011
    • Блискучий кидка. с. Баха "Томас Кантора всі Томас кантори"!

    • Prof. Dr. Joachim Dorfmüller · 17 липень 2011
    • дуже добре. відмінно підходить для тих, хто хоче спробувати свої сили, для пристрасть, деякі nice пісні.

    • giovanni casamento · 16 березень 2011
    • gostame їй багато, ademas я граю її з Альта і cantola в Корал Caballeros, Херес Іспанії. Дуже вам дякую.

    • Antonio Pérez Garcia · 15 березень 2011
    • Дуже хороший маленький шматочок, що я грав на трубі, моя тітка був за піаніно.
      Назва це очевидно красиві (Ісус залишається Моя радість).

    • Etienne · 11 лютий 2011
    • Я тільки вітаю оцінки можна завантажити через Інтернет, ніж що один має платити за це.

    • Wouter Suenens · 28 листопад 2010