Уменьшенное изображение

Отзывы о Modlitwa dziewicy Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

24 review(s)

Modlitwa dziewicy Фортепіано Rating: 5.00 out of 5 based on 24 reviews.
    • гарна пісня, написана у я, IV і V градусів масштабу за допомогою робити мелодію в acordal вигляді. Дуже цікаві форми роботи прирівнюється до.

    • manuel felipe herrada caraveo · 29 квітень 2015
    • Дякуємо за обмін, пісня є мій перший класичної музики я майстер

    • Oktiningsih · 5 листопад 2014
    • Дуже гарний шматок здавалося б простий.. тому запитайте професіоналів піаністів те, що вони думають!

    • leo leluthier · 12 лютий 2014
    • Якщо троянди я днями почути його у фільмі коріння і зв'язки і отримати порушених багато, перший раз, коли ви чуєте, це було в невеликому селі в Швейцарії, в 1964 році будильник пробудження мене кожен день, як завжди мав вигравірувані в моєму серці і протягом більше 40 років нагадало мені про що мелодія 7 років тому мої діти купив мені комп'ютер і я почав, що відбувається в Інтернеті і таким чином я прийшов, щоб читати ваш лист мені сподобалося, удачі вам і дякую вам за ваші коментарі...Мігель

    • Miguel Diaz · 25 січень 2014
    • Я дуже радий з цією композицією, починаючи з десятки років тому-я чув, що його виконанні Wacka & бренд з «чорного альбому» (LP), що від час, щоб ще раз я приходжу. Зокрема настрої вражає мене "Молитва.", Mitsuru Nagai (відео: Youtube), і останнє, на за жаль, штат Пенсільванія. -Ольга Rusinę (Abum "десять пісень на фортепіано Thecla Bądarzewskiej виконує Ольга Русина").

    • HJK'46 · 25 грудень 2013
    • Гарний шматок, який пробуджує спогади про мою матір, грати на фортепіано. Цей склад був завжди моє прохання, коли вона сіла на піаніно.

    • Sandy Kelly · 18 червень 2013
    • Також я чув, як у фільмі "коріння і зв'язки, і я передав моєї юності. Las Arenas (Більбао), грав її мій преміум Єлени, зазвичай були дощову вечори.. я все ще захоплююче. Дякую.

    • Rosa Fernández Zárate · 21 травень 2012
    • Спасибо LOOOOOOOOOOOOVE цієї мелодії нести вигравірувані в моєму серці від дуже малого моєї матері, яка тепер має 90 років, він грав і як і раніше грає його чудеса..!..., почути його сьогодні в один фільм і побіг, щоб знайти її є дійсно hermosaaaaa!.. переповнений моя любов!...

    • maría teresa casañas · 7 березень 2012
    • Чудовий, прапорів, наводить мелодію. Мені повернутися до старих часів мого дитинства в країни Басків. Він у мене закарбувалися в мій мозок і серце.

    • Eugenio Landa · 9 лютий 2012
    • Я думаю, що це добре, щоб практикувати свої навички гри на фортепіано! Успіхів!

    • Taro · 4 грудень 2011