Уменьшенное изображение

Отзывы о Recuerdos de la Alhambra Гітара

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

87 review(s)

Recuerdos de la Alhambra Гітара Rating: 4.90 out of 5 based on 87 reviews.
    • 1899 року і не складаються в місто Гранада; Це не "пісня"; Це робота для гітари.
      Це краса з кожної точки зору, але Tárrega не винайшов тремоло, не помилка.

    • LL · 23 грудень 2015
    • Обов'язково відвідайте шматок класична гітара, просто хотіли його автора Tàrrega.

    • Ghis · 11 серпень 2015
    • Ця п'єса класичної музики є прекрасний роботи, можливо, є найбільш красивих Франциско terraga, цей тип геній за мій.

    • alan nima zapata · 20 березень 2013
    • Ймовірно derschoensten п'єси для класичної гітари. У супроводі модульованої з zittherenden мелодії. Красою замку Maverschen поблизу міста Гранада в Іспанії буде відтворюватися - музичні...

    • Andrej Okorn · 21 лютий 2013
    • Відмінний шматок, де ви можете побачити його і слухати. Це не втрачати час, або навчання або присвятити себе щось інше.

    • Alvaro Escalante · 12 лютий 2013
    • Я люблю цю пісню... її чудових незважаючи на те, що я не знаю, грати на гітарі. Зараз я намагаюся практиці it.thanks u...

    • Thuk · 4 січень 2013
    • Хіт світі класичної музики, середньої складності-для мене;) допомога, я дуже рекомендую його.

    • KRIS · 2 січень 2013
    • Дуже гарна пісня а також відмінні оцінки в був шукає – кращі пісні на мій погляд

    • carlos antinio lopez gastelum · 22 липень 2012
    • inconmensurable

    • José María Moratal · 14 липень 2012
    • Я люблю цей шматок. Я повертаюся до гітари з нею. Це красиво і він грав у концерті.

    • María Raquel Rodriguez · 5 травень 2012
    • Чудовий куточок ЮН. Визначає муніципалітет в з найкрасивіших частин

    • heinrich irnich · 20 лютий 2012
    • Одиниці Recuerdas...-де це gespoelt для мене і найкрасивіших шматок на гітарі!

    • H.Irnich am Tonnenberg 32 50129 Bergheim · 28 січень 2012
    • Я вивчав класичну гітару, занадто, хотів би я міг доторкатися до тебе знову.

    • Humberto Alves · 19 січень 2012
    • Це facinante роботи багата мистецтва, inecreditável, я буду вивчати як самоучка, навіть якщо це компас для мене lol.

    • isac samir saak saady · 25 листопад 2011
    • Франсіско Tárrega є феноменальним. Тільки за складом Recuerdos de la Альгамбра можна оцінюємо якості композитора. Надзвичайні.

    • Elizier Garcia Gouvea · 4 листопад 2011
    • Оцінка є добре, проте в тій мірі, де вони керівництво, ви можете вибирати пальцями і струнних для використання з лівою рукою, Існує полегшена і q, вони звучать краще.

    • manu zega · 7 вересень 2011
    • Є одним з найбільш захоплюючих робіт, мелодія, класична вимога для бігу. Magnifico.

    • Marcos de Freitas Silva · 29 червень 2011
    • Найкрасивіші пісню я коли-небудь чув. Цю пісню було зроблено на згадку про місце Іспанська Альгамбра, від якої бере свою назву, але не тільки в тому, що місце народився його любов, так що це також "Серенада". Ця новина дав мені мій учитель класичної гітари. Красива пісня гострих і глибоким. Величезний Вітаємо Tarrega.

    • Simone · 23 червень 2011
    • Шматок належить і закохався в. Це чудово. На жаль, я не вдалося відтворити немає гітари. Але я постараюся редагувати молотком цимбали. Дякуємо за нот!

    • Ilse · 17 червень 2011
    • Я дуже люблю, так як я був дитиною, але я переїхав і я не в рахунок.

    • maría raquel rodriguez · 10 лютий 2011
    • Тут є вираженням мистецтвом, яке стає поезії.. ось міф,, Спасибо Спасибо Спасибо

    • leonardo · 1 січень 2011