Уменьшенное изображение

Отзывы о Nocturne No. 20 Фортепіано

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Назад Add review

258 review(s)

Nocturne No. 20 Фортепіано Rating: 4.79 out of 5 based on 269 reviews.
    • Мені потрібно в ноти для фортепіано та скрипки цей Ноктюрн

    • luis rodriguez · 23 березень 2017
    • Красиві є робота, дуже солодкі і не складно інтерпретувати. Дякую.

    • Juan Carlos Villalba · 18 лютий 2017
    • Люблю, люблю, люблю Шопена.. шукав цей шматок і знайшов його на вашому сайті.. безкоштовно!

    • Susan · 7 листопад 2016
    • Ідеальний
      Любов ця пісня. Дякуємо за завантаження Оцінений :)

    • Alma Tanaka · 4 липень 2016
    • безумовно, одним з кращих творів слухати фортепіано, Фредерік було і буде залишатися одним з кращих піаністів, хто буде слухати

    • Gaston Sotomayor · 7 квітень 2016
    • Тому мені подобається, що я вирішив викладати цю пісню, щоб грати.

    • Barbara · 29 березень 2016
    • Цей шматок в неймовірно красивий. Я думаю, що це трохи можливостей для навчання, але гарним грати з!

    • Haley · 29 січень 2016
    • Менахем Pressler грав це як його encore залі оркестр (Чикаго) наприкінці минулого тижня. Просто чудова, буквально приніс сльози на моїх очах.

    • Neil · 27 січень 2016
    • Красива пісня Шопена! Але vacca кат, я почав його вивченням і незабаром я знайшов помилку в цьому оцінка бити 9, смію не цікаві факти в майбутньому, будь ласка люб'язно замінити файл такого потрібного! Для запобігання майбутніх вивчаючи нас хтось вище ви погубити задоволенням грають цей великий піаніст, спасибі заздалегідь

    • Fred · 12 січень 2016
    • Шопена композиції завжди був моїм улюбленим і я граю деякі з них. Однак, я не маю копію це один і думав, що я міг знайти онлайн один, що я можу завантажити безкоштовно. Велике спасибі.

    • Erlinda V. Ileto · 18 жовтень 2015
    • Ви Прайд!, є особливим почуттям, яке змушує нас до цієї мелодії.

    • Andrés · 9 жовтень 2015
    • Ця п'єса... Це не тільки те, що... Це витвір мистецтва, торкнувся мого серця. Я отримав плакав багато разів з тільки слухати lol... Просто хотів сказати, що я люблю і дуже вдячний. Дякуємо вам за це завантаження.
      Привіт :)

    • María del Pilar Gonzalez Latino · 28 вересень 2015
    • дуже дякую вам за ноти був одним з моїх улюблених частин це коли я шукаю ноти завдяки вам я знайшов з повагою.

    • almina · 12 серпень 2015
    • Я слухаю цей дивовижний шматок кожну ніч перед сном. Для мене це красиво і один з найбільших фортепіано шматки весь час. Це дивно, що все, що Шопена стикаються під час його життя, він може бути настільки творчо.

    • renee · 4 липень 2015
    • Великий шматок, в якому занадто багато почуття виражаються коли грають з душею.

    • Víctor Hugo · 20 червень 2015
    • Це гарна, хоча дуже важко, Однак варто присвоює. .you люблю ці мелодії є колодязь

    • ada salem ponce · 1 червень 2014
    • nnnniice, reeally

    • kaay · 26 травень 2014
    • Відмінний шматок і я сподіваюся, щоб грати кілька місяців наслідки з моїм сином

    • Luis Miguel Leos Mireles · 16 січень 2014
    • Творів Бетховена завжди була захоплювалися, з благодаттю, і сили різних нотатки, тонів і симфонії це вдасться, або, скоріше, був успішним, завжди краще здивувати всіх.

    • michela farigu · 23 грудень 2013
    • Творів Бетховена завжди була захоплювалися, з благодаттю, і сили різних нотатки, тонів і симфонії це вдасться, або, скоріше, був успішним, завжди краще здивувати всіх.

    • michela · 23 грудень 2013
    • Чудовий куточок, Шопена, від побігли мурашки по тілу, кожен раз, коли я запускаю, я тікають сльоза, і я живу великий момент в моєму житті, мрії, щось унікальне....... Superb Шопена!

    • Alessandro Bratti · 9 вересень 2013
    • Я відчуваю, що ця музика дуже добре!
      Я буду downroad його.
      Мені подобається його музика.

    • chii · 9 серпень 2013
    • дійсно спасибі і ще тисячу раз спасибі за ці великі і безкоштовно pqrtitions

    • salma · 17 липень 2013
    • Ця пісня дуже красиві, я теж люблю Шопена.
      Я граю на фортепіано протягом 12 років, і я б скоріше simpre Шопена пісні.
      Ноктюрн Ах, яка гарна пісня

    • kelly sanchez · 23 травень 2013
    • Краса над унікальним геній Шопена, Спасибо большое за рахунок.

    • pablo cristini · 9 травень 2013
    • Дуже глибокий шматок! Написана в дуже конкретний час для композитора. Про зображення оцінка. Дякую...

    • Nelson · 1 лютий 2013
    • Цей показник є дуже добре, щоб читати і грати її і дуже красиві

    • sergio mateo garcia criollo · 28 грудень 2012
    • Я люблю thie Ноктюрн! Це так красиво і романтична і сумна, як я роблю...

    • Kein Name sage ich · 1 грудень 2012
    • Для мене це є одним з найкрасивіших області класичної музики

    • Othman Elkheloufi · 23 жовтень 2012
    • вони є деякі помилки в цій версії
      наприклад в бар 9, Примітка B повинна бути D #

    • cyberlp · 28 серпень 2012
    • Я знаходжу це sublime послухати музику, тому я хотів би грати в неї, але я не можу ще дати погляд на розділ, тому що я ще не мають його.

    • Inconnu · 23 серпень 2012
    • тільки почнемо перебирати вже введіть мене меланхолії і я закриваю очі грати повільно і згадують речі і безпосередньо я перебуваю в іншому світі

    • daniel pablo martin gonzalez · 8 серпень 2012
    • Ця частина є оптимальним, я служив дуже корисно в моєї кар'єри музиканта.

    • Donna Esperanza Díaz Maita · 11 липень 2012
    • Красиві!, ніч красивішим і Меланхолія Шопена, дякую вам за цей прекрасний тлумачення Альдо Ciccolini

    • Marta Muñiz Rueda · 6 липень 2012
    • Я люблю цей рахунок вона qlq річ з дійсно зачаровує в ньому будь ласка додав вас

    • marie duck · 18 червень 2012
    • Це дуже гарне розташування, доступні для всіх і не тільки підтвердили але піаністів також шанувальників, чи це мене навіть один, я грав і користуються мелодії одного з найвідоміших Шопена Ноктюрн.

    • ADEM Amina · 1 червень 2012
    • Мені приносить задоволення і внутрішній світ і etoy, намагаючись навчитися запустити його.

      PS я музикант

    • José Musolino · 18 квітень 2012
    • exelenteeeeee

    • eduardo · 7 березень 2012
    • Ця музика має те, що Божественна, яка стосується дна серця! Він заспокоює мене, і я відчуваю звільнений на слух. Шопен віртуоз музики, і я сподіваюся, що забезпечують грати в деякі з його оцінки (грати на піаніно).

    • Zeineb · 3 березень 2012
    • Посмертне роботи в наших руках: з Шопена. Але скільки працює "посмертно postumate" повинна лежати у вашому могилі для вічності? Зберегти для коли ви приїдете.

    • Ardito TOSON · 22 лютий 2012
    • Він ідеально ідеальний ідеальний ідеальний ідеальний ідеальний ідеальний ідеальний

    • lana · 19 лютий 2012
    • Дякуємо вам за допомогу мені, щоб продовжувати прогресувати духовно з музикою Опубліковано подякувати вас друзі

    • freddy rolando parra alvarez · 1 січень 2012
    • м. один може сенсі. Група пива менуети, що я часто знаходжу жорсткою, як "мажор, пихаті і т. д..."
      Я також Такер для інших частин в жанрі' '

    • guillaume · 8 грудень 2011
    • Ця робота я думаю, що є настільки меланхолійні, що перевозить вас в світ, спогади...
      Дуже гарний, і я сподіваюся, щоб грати в неї незабаром :)

    • Miriam Bedoya · 25 листопад 2011
    • Гарний шматок, де ви можете зосередитися більше на емоції, ніж на технології

    • Cat · 16 жовтень 2011
    • Я люблю вночі, і це мій улюблений. Скрипки та фортепіано версія є кращим.

    • Fix · 16 жовтень 2011
    • niceee

    • sepideh · 21 вересень 2011
    • belissimo

    • maria regina jorge · 1 вересень 2011
    • Шматок, який не повинні бути відсутніми в нашій колекції. Неймовірні

    • César Jardines Suazo · 28 серпень 2011
    • Я люблю цей шматок, і я хотів би грати, але ви запитаєте мене свою думку, поки у мене є розділ, так що я не можу дати погляд на розділ

    • de Tourdonnet · 17 серпень 2011
    • його ніколи не моя улюблена пісня його так заспокійливу і романтична і сумна теж. Шопен це дійсно великий музикант im вивчення цієї великої піснею прямо зараз, але це трохи вище мого рівня прямо зараз, але я вважаю, що якщо ви любите пісня ти зможеш незалежно від того, що =)

    • ella · 7 серпень 2011
    • як всі шматки Шопена це чудовий & романтичні, він, однак, занадто складні, щоб Шарпс & gone повернення на додаток до швидкість... Тим не менш, це те, що робить Шарм текст < 3.

    • Justine · 3 липень 2011
    • Ця частина є таким натхненним, я просто люблю його так багато, повна пристрасті!

    • Hannah Cat · 29 червень 2011
    • Чудовий шматок Шопена, яка дуже добре вписується у фільмі піаніст!Вона працює маяк Шопена!

    • Cindy · 15 червень 2011
    • Це один з найкрасивіших робіт класичної музики фортепіано. Сльози прийшов до мене кожного разу, коли я слухаю його

    • James · 10 червень 2011
    • Люблю цей Ноктюрн!.. це шедевр, який я ОБОЖНЮЮ!.. це один з кращих коли-небудь!.. такими послугами дивовижні мелодії.. я думаю, що ми повинні ЗАХОПЛЮВАТИСЯ шлях, що Шопена дає фортепіано, цей strench, цю пристрасть, цей emeotion!!! ЧУДО!

    • George Love · 5 червень 2011
    • Безумовно один з найбільш захоплюючих шматки класична музика.. Спасибо Шопена!

    • Sherlock · 12 квітень 2011
    • Шопен це мій улюблений композитор і це шматок, що я віддаю перевагу

    • maria · 13 березень 2011
    • Шкода, що вони мали це для скрипки. Це те, що я граю. але він був дійсно легким для перекладу і їм дуже вдячні за це.

    • madeleine · 20 лютий 2011
    • Дякуємо за внесок, на які ми насолоджувалися цю красиву музику, і спроби інтерпретувати також. Дякую

    • bernarda torres · 31 січень 2011
    • Belissimo!

    • Roberta Floridia · 24 січень 2011
    • Відмінний шматок майстер ф. Шопена. Безсмертний відзначає, що transcend в більше ніж скарг людини.

    • Daniel Izquierdo Jiménez · 14 січень 2011
    • Тема відмінна... на фортепіано... Дуже гарна якість графіки рахунок... Дякую

    • andres · 26 грудень 2010
    • Фантастичний! працюю повний повний багатство доброчесного maravillamente!

    • Lìa de Marquez · 17 грудень 2010
    • Я люблю перш за все, цей розділ, я люблю фортепіано і це один з найкрасивіших оцінка!

    • Maelle · 21 листопад 2010
    • Це неправильно! Ive слухали з idil Бірет версію цього і деякі зауваження є зовсім різними. DONT ЗАВАНТАЖИТИ ЙОГО! Я ДІЗНАВСЯ ПРО ЦЕ НЕПРАВИЛЬНО, IM СЕРДИТИСЯ!

    • Filippo · 13 лютий 2010
    • Це оригінал, перевага версія, враховуючи точно так, як Шопена пише він. "Відсутність" нот згадували попередні рецензента були додані кимось іншим і можуть бути знайдені на інші, менш справжні видання.

    • John Ruggero · 19 жовтень 2009
    • гарний шматок, але на жаль не правильний листи..! Це не оригінал, є примітки, зниклих без вісті, а також трелі та інші речі.. отримати іншу версію!

    • samir · 9 серпень 2009